Quick 3.0 – Normalna ali XL globoka košara?

Nisi prepričan/a katero globoko košaro izbrati? Tukaj boste našli odgovor na vaše vprašanje!

Največja prednost obeh košar pred košarami drugih proizvajalcev je 3D zračenje ki omogoča konstantno kroženje zraka skozi voziček in s tem ohranja optimalno temperaturo v košari. Obe košari sta zložljivi, kar je zelo pomembno ob pakiranju prtljažnika za daljši dopust ali pa ko boste voziček shranili za naslednjega družinskega člana.

Košari sta izdelani iz zračnega materiala tako da malčku nikoli ne bo vroče. Notranjost košare se z pomočjo zadrge sname in je pralna v pralnem stroju. Ob sončnih dnevih se strehica lahko tudi podaljša.

Normalna košara je dolga 77 cm in široka 33cm. Ob izbiri normalne globoke košare boste v kompletu prejeli tudi adapterje, s pomočjo katerih globoko košaro pritrdite na ogrodje vozička. Zaradi teh adapterjev bo pozicija globoke košare na ogrodju za 10cm višja v primerjavi z XL globoko košaro.

XL košara je dolga 87cm in široka 34cm. Na ogrodje vozička pride pritrjena direktno, brez dodatnih adapterjev.

Če bi pri izbiri globoke košare želeli slediti trendom, potem izberite XL globoko košaro. Tudi novejši modeli drugih proizvajalcev imajo nižje ležečo globoko košaro. Če boste tudi v prvih 6 mesecih z vašim otrokom aktivni na res slabem terenu, se bo Quick 3.0 v kombinaciji z XL globoko košaro (zaradi nižjega težišča) na slabem terenu odrezal še bolje.

Normalna košara je višja, torej bo dostop do otroka lažji. Popravljanje dudice, preverjanje otročka bosta enostavnejši predvsem za starše višje rasti.

Odločitev je torej vaša!

Med normalno in XL globoko košaro lahko izbirate pri modelu QUICK 3.0, ne glede na to ali izberete BLACK CHROME ali mat ogrodje:

Quick 3.0 z matiranim ogrodjem:

Otroški voziček Muuvo Quick 3.0 | Muuvo

in z BLACK CHROME ogrodjem:

Otroški voziček Muuvo Quick 3.0 Black Chrome | Muuvo